Presentació

El piset reconstrueix en la meva imaginació el pis on jo vaig néixer i viure fins als 24 anys. Escriure permet reconstruir somnis. Encara existeix la casa i la façana tal com eren, tot i que la recordo bruta, renegrida, amb els esgrafiats més endevinats que visibles. Jo no sabia que la casa era modernista ni que d’allò se’n diuen esgrafiats. Era antiga, d’abans de la guerra. Ha sigut objecte de dues restauracions i sé que l’interior està profundament remodelat. I a casa meva hi té les oficines una destacada companyia teatral que, precisament, va començar a fer-se un nom evocant com era l’escola quan jo era petit i calia no parlar a classe. Me n’alegro molt.

Tinc previst que el piset contingui diferents peces però, com que és de segona mà haig d’acabar les obres i no les tinc totes obertes. De moment hi ha:

  • El rebedor (Editorials)
  • El quarto fosc (Llibres , lectures,…)
  • La tribuna (Creació pròpia literària, d’història, …)
  • La galeria (Imatges: boniques, divertides, curioses…)
  • El terrat (Quadern d’evocacions)

També tinc rellogat un espai a una artista mentre no n’obre un de propi. En diré Ca la Fita.

10 respostes a Presentació

  1. Retroenllaç: El piset | Ancha es mi casa

  2. Allau ha dit:

    Al quarto fosc hi posaria una mica de sexe, això sempre interessa.

    M'agrada

  3. Marga ha dit:

    Encantada de pasarme por el
    piset cada vez que nos invites 🙂

    M'agrada

  4. Neus ha dit:

    Vaig passar per aquí quan estaves fent les obres més grans (crec recordar que encara no tenies la galeria presentable) però hi vaig poder veure el títol d’un llibre que precisament m’agrada molt.
    Espero amb ganes el teu comentari.
    Enhorabona pel piset. Té molt bon aspecte

    M'agrada

    • lluisemili ha dit:

      Gràcies. Si el comentari és això que estic escrivint, aquí està. Si vols dir el del llibre del Williams a la versió definitiva del post hi ha el link per anar a parar al comentari de la rellogada, que està molt bé (el comentari i la rellogada)

      M'agrada

    • lluisemili ha dit:

      Gràcies. Si passes de nou ara que ja està endreçat el quarto fosc veuràs que, al final, hi ha l’enllaç per anar a la ressenya que la rellogada va fer pel blog Nosaltres llegim quan ho va llegir ella. Et recomano la novel·la i la ressenya

      M'agrada

  5. kalamar ha dit:

    Vamoooos! quina alegria, i prepara’t a rebre brases i fato i de tot, què bé ens ho passarem! Ara, això de pisito, que no , que no cola, que això és molt gran, amb annexes ben amples i acolorits.

    M'agrada

Si vols deixa un comentari